Dé zonnepanelen specialist in Dordrecht

Adviesbureau de Jong is een specialistisch bureau dat u begeleidt in uw dromen naar een duurzame woning.

Persoonlijk en klantvriendelijker advies
Meer dan 15 jaar ervaring
Verduurzamen op alle vlakken
In Dordrecht en omstreken

Vrijblijvend advies

Vraag vrijblijvend advies aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Onderwerp voor de offerte

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adviesbureau dat u kan begeleiden naar lagere maandelijkse lasten en tegelijkertijd ervoor zorgt dat u bijdraagt aan een betere wereld? Onze professionele en specialistische adviseurs staan voor u klaar om al uw wensen en behoeften te bespreken.

Zonnepanelen

Wilt u een lagere energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een goed milieu? Een eenvoudige, efficiënte en duurzame oplossing is het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Het wordt in Nederland steeds populairder en steeds meer woningen in Dordrecht zijn voorzien van zonnepanelen op hun dak. Gelukkig voor u wordt het ook steeds goedkoper om zonnepanelen te laten plaatsen. Bijdragen aan een duurzame wereld en tegelijkertijd geld besparen? Laat u adviseren door alle mogelijkheden die zonnepanelen bieden!

Advies zonnepanelen Dordrecht

Om de juiste keuze te maken en te voorkomen dat u later spijt krijgt, is het verstandig om informatie en advies te winnen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in verduurzaming van woningen. Al jaren zijn wij bij Adviesbureau de Jong dagelijks bezig om mensen die in de omgeving van Dordrecht een eigen woning bezitten, van waardevol advies te voorzien op het gebied van zonnepanelen.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt voor het laten plaatsen van zonnepanelen op uw woning en kunnen wij samen met u bepalen wat de beste oplossing is voor uw woning. Al onze persoonlijke adviezen zorgen voor direct resultaat op het gebied van verduurzaming van woningen. U zorgt hiermee niet alleen voor goed en gezond milieu, maar ook voor een lagere jaarlijkse rekening. U wilt toch ook minder betalen voor uw stroom?

Waarom kiezen voor Zonnepanelen?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen is een zeer verstandige keuze. U produceert namelijk uw eigen duurzame energie en u maakt gebruik van een 100% groene energiebron. Wat dat betekent? U draagt direct bij aan een duurzame wereld. Zonnepanelen zijn bovendien zeer goed voor u portemonnee. Uw maandelijkse en jaarlijkse energierekening wordt na het laten plaatsen van zonnepanelen een stuk lager. Een investering heeft u daarmee binnen een aantal jaar terugverdiend.

Even een korte rekensom: gemiddeld gezien verdienen woningeigenaren hun investering na ongeveer 7 jaar terug. Zonnepanelen worden na 25 jaar afgeschreven. Dit betekent dat u maar liefst 18 jaar gratis stroom heeft! Bovendien bent u ook gelijk minder afhankelijk van eventuele stroom prijsstijgingen. Zonnepanelen zijn dus een uitstekend idee! Verlaag de uitstoot van CO2 en draag bij aan een duurzame wereld. Nog een leuk weetje: wist u dat één paneel per jaar genoeg energie levert om 2276 liter thee te zetten. Dit zijn meer dan 30 kopjes thee per dag!

Een ander voordeel is dat zonnepanelen een positieve bijdrage levert aan het energielabel van de woning. Een hogere energielabel betekent dat uw woning meer waard is. Bent u van plan om de woning in de toekomst te verkopen? Uitstekend! Want een woning met lage maandlasten is zeer aantrekkelijk voor potentiële kopers.

Zonnepanelen in Dordrecht laten plaatsen

Elke gemeente in Nederland heeft zo zijn eigen subsidie- en vergunning regelingen op het gebied van duurzaamheid. Als u bijvoorbeeld in de binnenstad of in de 19e-eeuwse Schil van Dordrecht woont, heeft u een vergunning nodig. Door de vele prachtige historische panden zijn de woningen vaak een beschermd stadsgezicht. In de rest van gemeente Dordrecht kunnen zonnepanelen zonder vergunningen worden geplaatst.

Zoals elke andere gemeente in Nederland, heeft ook Dordrecht plannen en doelen om de gemeente te verduurzamen. In Dordrecht wordt er hard gewerkt aan een toekomst waarin alle energie uit duurzame bronnen wordt gehaald. Op dit moment zijn er slechts 813 van de 36.116 geschikte woningen voorzien van zonnepanelen. Om mensen te stimuleren zonnepanelen te laten plaatsen in Dordrecht, kunnen mensen gebruik maken van de ‘Energiebespaarlening’. Met deze lening probeert de gemeente in 2050 een energieneutrale gemeente te zijn.

Laten plaatsen van Zonnepanelen in Dordrecht door Adviesbureau de Jong

Als u zich aan het oriënteren bent op het laten plaatsen van zonnepanelen in Dordrecht, dan heeft u ongetwijfeld behoefte aan de juiste informatie en persoonlijk advies. U hoeft immers het wiel niet nog een keer uit te vinden. Wij zijn al jarenlang met een klein en gespecialiseerd team bezig om klanten te voorzien van advies op maat. Bij ons staat professionaliteit en klanttevredenheid bovenaan het lijstje.

Om uw wensen en behoeften goed in kaart te kunnen brengen, komen wij op afspraak langs bij uw woning. Onze adviseurs bekijken of uw wensen mogelijk zijn en zetten samen alles op papier. In deze fase zullen wij u ook gelijk van vrijblijvend advies voorzien. Indien het mogelijk is, maken wij ter plekke een passende offerte. Is dit niet direct mogelijk? Dan ontvangt u de offerte binnen 7 dagen in uw inbox.

Bent u overtuigd van ons advies en wat wij voor u kunnen betekenen? Super! Wij werken namelijk samen met flexibele regionale uitvoerders die uw nieuwe zonnepanelen kunnen plaatsen. U kunt ervan uitgaan dat u altijd één vast contactpersoon heeft en op die manier korte communicatielijnen gehanteerd blijven. Bovendien vinden wij het belangrijk dat altijd alles volgens afspraak verloopt. Niemand houdt immers van verrassingen achteraf.

Kies voor 18 jaar gratis stroom!

Het door ons laten installeren van zonnepanelen is een goede en duurzame investering. U kiest dan voor een eenmalige investering voor een besparing op de lange termijn. Na het plaatsen van de panelen zult u al snel merken dat de energiekosten aanzienlijk zullen dalen. De investering heeft u zelfs al na 7 jaar volledig terugverdient. Dat betekent dat u daarna nog minimaal 18 jaar aan gratis stroom ontvangt!

Afspraak is Afspraak

We komen bij u thuis en luisteren naar uw wensen.

1. Inspecteren of uw wensen mogelijk zijn en zetten samen alles op papier.

2. Maken een passende offerte als het kan direct anders mailen we deze binnen 7 dagen door geheel vrijblijvend.

3. Komen bij akkoord op de afgesproken dag alles uitvoeren zoals we dat samen op papieren hebben gezet.

Contact

Burgemeester de Raadtsingel 93C
3311 JG Dordrecht

078 2100 310
info@adviesbureaudejong.com